Skip to content

Welkom


logo 1

 

Wat doet Best Bewindvoering?

Best Bewindvoering helpt mensen om geldzaken en persoonlijke zaken goed te regelen als ze dat zelf niet kunnen. Dat doen we via bewindvoering, budgetbeheer, mentorschap en curatele. Op deze website leggen we uit wat het verschil is. Ons team zet zich graag voor u in met persoonlijke, duidelijke adviezen en praktische hulp. Tijdelijk of voor altijd. Bel of mail ons gerust voor vragen of een gesprek.

We helpen u omgaan met geld

Problemen met geld ontstaan vaak door persoonlijke problemen. Bijvoorbeeld door ziekte, na een scheiding, verlies van een baan, overlijden van een partner of door een verslaving. Maar ook zonder deze problemen wil het soms gewoon niet lukken om geldzaken goed te regelen. En als er dan schulden ontstaan, wordt het pas echt ingewikkeld. Misschien herkent u het wel. Best Bewindvoering werkt daarom samen met andere hulpverleners. Als dat nodig is kunnen deze hulpverleners uw problemen met u bespreken en helpen aanpakken. Tegelijk helpt Best Bewindvoering u om al uw geldzaken weer goed te regelen. Dat wil zeggen: alle rekeningen betaald, schulden geregeld en zelfstandig leren omgaan met geld. Of u geholpen wordt door een bewindvoerder, budgetconsulent of een curator ligt aan uw persoonlijke en financiële situatie.

We zorgen dat er goed voor u gezorgd wordt

Best Bewindvoering kan ook een mentor voor u inzetten. Een mentor kan beslissingen nemen over verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding als u dat zelf niet (meer) kunt. Voor uzelf, uw kind of familielid. Samen met u waakt de mentor erover dat u steeds de beste zorg krijgt. Nu en in de toekomst.

Whatsapp
WhatsApp