Skip to content

Budget beheer


logo 1

 

Met Budgetbeheer brengt u orde en rust in uw financiële situatie. Uw inkomen komt binnen op een speciale rekening. Daarvan betalen wij uw vaste lasten: huur, verzekeringen, gas en elektra. Daarnaast stuurt u al uw overige rekeningen naar ons op en die betalen we van dezelfde rekening. We reserveren geld voor rekeningen die u onverwacht, eenmalig of enkele keren per jaar moet betalen. Elke week of elke maand krijgt u een bepaald bedrag om uw boodschappen van te doen, dit wordt overgemaakt op uw eigen bankrekening.

Wat kost Budgetbeheer?
Budgetbeheer kost geld. Maar vergeleken met rood staan, schulden en onverwachte bijkomende kosten, kost het u een heleboel minder. In sommige gevallen vergoedt de bijzondere bijstand de kosten.

Hebt u, net als vele anderen, moeite elke maand rond te komen en uw rekeningen op tijd te betalen? Neem dan gerust met ons contact op voor meer informatie en vrijblijvend advies.

Klik hier op Budgetbeheer en er opent zich een PDF-bestand waarin u meer informatie over wat er in Nederland over het algemeen wordt verstaan onder Budgetbeheer.

Whatsapp
WhatsApp